dimarts, 23 de novembre del 2010

La Gira per Euskadi ha finalitzat.

Recordem els concerts...

El primer concert el vam fer el 18 de novembre a la Basílica de Santa María de Portugalete, i vam aconseguir fer aixecar el públic en dues ocasions!! Va ser un concert memorable, que recordarem per molts anys.

El 19 de novembre vam fer el segon al poble Arrigorriaga, i s'ha de dir que també amb gran èxit. Vam compartir el concert amb un grup italià especialitzat en música tradicional genovesa, anomenat "Gruppo Spontaneo Trallalero".

El tercer i últim concert el vam fer el 20 de novembre a Castro Urdiales, un poble de Cantàbria preciós. L’escenari: una església del segle XII amb una acústica immillorable i un públic molt generós i nombrós, que també va acabar dempeus i regalant-nos els seus aplaudiments.

Estem molt contents de la rebuda que ens han fet al País Basc i d’haver pogut participar en aquest festival musical! Aprofitem per agrair el bon tracte de Joseba Gotzon, promotor del Festival.
Sens dubte, és el punt més alt on ha arribat per el moment el Nou d'Octet, i cada dia que passa intentem créixer musicalment des que el grup es va fundar ara fa tan sols 3 anys.

Deixem enrere molta música, molts moments bonics i també divertits... Gràcies Portugalete, Arrigorriaga i Castro Urdales!!